Pip is peps

geplaatst door op september 30, 2013 in Pip Studio Homewear | 2 opmerkingen

PipStudio

Pip Studio, 't is nieuw, 't is peps!

 

Voor degenen die graag in puur comfort en in stijl thuis cocoonen, is er nu PIP STUDIO.

Pip is een Nederlands merk, al gekend om hun mooi porselein, hun beddengoed en handdoeken met kleurrijke bloemen en motieven, hun behangpapier, enz.. Het enige wat nog in hun collectie ontbrak was 'homewear'. Dus hebben ze sinds 2012 ook een collectie met 'homewear' uitgebracht, van leuke pyjama's, nachthemden en kleedjes, tot comfortabele joggings. Het concept van Pip is,, dit is de 'mix en match'. Bijvoorbeeld: een flanellen nachthemd voor de winter kun je perfect gaan combineren met een bijpassende legging om het toch lekker warm te hebben aan de benen.

Kort samengevat; Catherine, de ontwerpster van Pip Studio heeft haar studies gedaan aan de Academie van Schone Kunsten in Nederland. Daarna, na haar studies kocht ze een oud Victoriaans huis met een grote zolder waar de beginselen van Pip Studio uiteindelijk zijn ontstaan.

“Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden, of wanneer ik het aan een vriend of familie lid schenk, het een stukje blijdschap en vreugde geeft. Als deze emotie er niet is, kan het geen echt PIP product zijn” (Catherine / Pip)

PIP haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken, maar wanneer ze onder de loop genomen worden, eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Bijvoorbeeld, op een mooie lentedag in het park, werd zij getroffen door een wilde roos in volle bloei. Vanuit dat ene moment creëerde zij een thema met rozen vanuit de gehele wereld.

PIP, 'Happy products for Happy People': hun visie en hun motto.

2 Comments

  1. Je me demande bien s’ils font des nuisettes pour femme parce qu’ils ont tendance à nous habituer à de la bonne qualité !

Post