Over ons

Ik zal mezelf en de winkel even voorstellen. Ikzelf, Christiane Van de Laer heb reeds 28 jaar ervaring in de lingerie. Ik ben mijn zaak begonnen in 1986. En sinds 2012 word ik bijgestaan door mijn jongste dochter Sofie. Samen als een team proberen we voor ieder van jullie te voldoen aan jullie eisen, het perfecte ensemble uit te zoeken, de juiste pasvorm en ondersteuning te vinden, zelf het beste badpak of bikini zoeken we graag voor jou uit.

En juist om al die redenen en zo veel meer, zijn wij jou ‘persoonlijke’ assistenten om een oplossing te vinden voor elke vraag, elk ‘probleem’!

Het lichaam van iedere vrouw heeft zo zijn eigenheid en dat brengt natuurlijk ook bepaalde eisen als wensen met zich mee. Daarom zorgen wij ervoor, met al onze ervaring en kennis van zaken dat elke vrouw én haar figuur er voor elke gelegenheid stralend uitziet. Enkel dan voelt een vrouw zich pas op en top op haar best! Wij, vrouwen, zijn mooi in ALLE maten en vormen! Dit is één van onze grootste overtuiging en haast dé belangrijkste doelstelling die we graag aan jou willen mee geven. Schoonheid zit bij iedereen vanbinnen, maar wij zorgen er graag voor dat ook jij je mooi en goed voelt. Pas dan kunnen anderen ook jou stralende schoonheid zien dag in, dag uit!

We volgen sinds enkele jaren een speciaal Lingerie-Styling programma, daarnaast gaan we op zeer regelmatige basis naar speciale workshops en seminaries omtrent allerhande evoluties in de lingeriewereld. Dit kan gaan over nieuwe materialen, nieuwe technieken, of over verschillende thema’s zoals oa borstkanker, enz… Op die manier blijven we volledig ‘up-to-date’ met de wereldwijde innovaties in de lingeriesector en de dagelijkse in-vraagstelling van onze service en vakkennis naar de klant toe. Daarnaast gaan we tweemaal per jaar naar het internationale ‘Salon de la Lingerie’ in Parijs. Hier krijgen we seizoen na seizoen de nieuwste mode en trends te zien en zoeken wij de beste collecties uit om in onze winkel aan jou te kunnen presenteren. In de hoop een zo groot mogelijke diversiteit aan de man te kunnen brengen.

Wij zorgen er niet alleen voor dat een vrouw zich goed voelt in de juiste lingerie, maar we streven daarnaast ook naar op en top comfort. Hiermee willen we benadrukken dat u steeds bij ons terecht kan in welke omstandigheden u zich ook bevindt, moederschap, borstoperatie, (borst)kanker, ook voor allerlei sportactiviteiten hebben wij wat u nodig heeft. Onze merken voor bovenstaande zorgen zijn Anita, Anita Care, Rosa Faia, Triumph en Schock Absorber!

Lingerie Styling specialiste